Project description

Three disconnected spaces performing different functions and set in a 20th century building were renovated using a common style with subtle variations.

The purpose of each space provided extra flare for the colour palette. The relaxation space is dominated by vivid colours and a composition of differently-shaped niches. The perception of height was created using a stretched mirror ceiling. Conference rooms display a more official, sombre, laconic style. Book swapping space marries the cosiness of wood with accent colours.

  • Tasks set by the customer: Transform a cramped interior into a space fit for group gatherings. A space for administration must be set aside as well. The solutions must be rational, modern, and economical.
  • Challenges: find a balance between an antique heritage ceiling and modern, up-to-date style solutions.
  • Benefits: Precise estimation of resources and work required; quick and easy implementation process.
Valstybės kontrolės erdvių interjeras PST projektai
01

Client

Vilniaus universitetinės ligoninės santaros klinikos

03

Project area

360 m²

02

The end of works

2016

04

Software

Revit

Arūnas Keraminas

“The National Audit Office lacked staff relaxation zones and meeting rooms, and there was a need for a representative conference room. Architektūros Linija dealt will all these tasks and created a stylish and modern interior, to the joy of our customers. Any questions during the work process were resolved quickly and professionally.“

BIM technologies: what opportunities do they provide?